top of page

Les germanes de la Sagrada Família d'Urgell celebren el seu XXV Capítol General

L’Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell celebrarà el seu XXV Capítol General, sota el lema “Vida per a una fraternitat sense fronteres”, entre els dies 10 i 25 de juliol de 2022 a la Seu d'Urgell (Catalunya, Espanya).


Seu d’Urgell, 29 de juny de 2022


Durant els mesos previs al XXV Capítol General, tota la Família Janeriana ha estat implicada en la seva preparació participant, des de la sinodalitat i la fraternitat, a través dels capítols locals de les comunitats, les trobades intercomunitàries en línia i les trobades entre religioses i laics dels diferents àmbits de missió.


Oberts a l'Esperit, hem generat un espai per al discerniment, la revisió del camí recorregut i l’elaboració de propostes per projectar el futur. Aquest ha estat, és i serà l’ambient en què es desenvoluparà el Capítol. L'aportació que ha fet cada comunitat i la manera en què s'ha anat desenvolupant i vivint el carisma són la nostra resposta activa i compromesa amb l´Església i la societat d´avui.


Al llarg de la celebració del Capítol, les notícies més rellevants seran compartides a través de la nostra pàgina web (http://sagradafamiliadeurgell.org). A més, s'anirà socialitzant més informació a través dels nostres perfils oficials a xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) i alguns dels moments més significatius seran transmesos en viu des del nostre canal de YouTube (Família Janeriana).


Més informació:

L’Institut de Germanes de la Sagrada Família va ser fundat per l’Anna Maria Janer el 29 de juny de 1859 a La Seu d’Urgell com a resposta de caritat feta servei als germans. La Família Janeriana, present avui a 11 països, segueix les empremtes de la beata i busca comprometre's amb la realitat dels germans i germanes més vulnerables, reconeixent en tots ells a Jesucrist.


Compromeses i compromesos amb el nostre temps i impulsats des d'una caritat creativa, religioses i laics, s'obren a una fraternitat sense fronteres i a nous desafiaments pastorals que portin a tothom a sentir-se filles i fills d'un mateix Déu i a viure una vida plena que els permeti desenvolupar-se dignament.


Equip General de Comunicació

Germanes de la Sagrada Família d’Urgell – Família Janeriana

Per a més informació, dirigiu-vos a l’Equip General de Comunicació a través del correu electrònic (comunicacionsfu@gmail.com).


bottom of page