top of page

2a Jornada d'escolta

Iniciem una nova jornada del Capítol posant el dia sota la protecció del Senyor, de la Sagrada Família i de la nostra beata mare Anna Maria Janer.

Com cada matí, les nostres germanes capitulars celebren l'eucaristia, presidida en aquesta ocasió pel pare Rufino García Antón, Delegat de Mobilitat humana i Migracions de l'Arxidiòcesi de Madrid.

Després d'esmorzar la jornada va continuar a la Sala Capitular amb la pregària d'inici de sessió i seguidament, previ a la 2a Jornada d'escolta, es va donar pas al pare Rufino qui, amb un to proper i distès, va compartir amb les germanes capitulars i amb les nostres comunitats la missió que ell duu a terme.

La Delegació de Mobilitat humana i Migracions, en la qual treballa el pare Rufino, està integrada a la Diòcesi de Madrid dins de la Vicaria per al Desenvolupament humà integral i la Innovació. En aquesta Vicaria hi ha diferents Delegacions, Secretariats, Comissions… És un conjunt ben articulat de les diferents realitats que engloba la realitat madrilenya. La finalitat de totes aquestes Delegacions és el treball en xarxa, evitant caure en perill de pensar que una Delegació és més important que una altra. L'objectiu de la Delegació de Mobilitat Humana en què treballa el pare Rufino és poder respondre al fenomen de la mobilitat humana i de les migracions a la ciutat de Madrid.

Després d'escoltar-lo es va obrir un temps perquè les germanes poguessin compartir les seves inquietuds, preguntes i ressonàncies de tot allò escoltat.

¿Voldries escoltar la conferència del pare Rufino? Cliquea aquí


Després d'aquesta primera part, i després de tenir un breu descans, les germanes van tornar a reunir-se a la Sala Capitular per continuar amb la 2a part de la lectura dels relats de les trobades intercomunitàries.

bottom of page