top of page

1a Jornada d'escolta

Aquest 5è dia ha arrencat amb la pregària de laudes i la celebració de l'eucaristia, presidida pel Pare Juan Carlos Antona.

Després d'esmorzar, la jornada ha seguit a la Sala Capitular on s'ha dut a terme la pregària d'inici de sessió i, tot seguit, la lectura de la primera part dels relats de les trobades intercomunitàries que es van fer durant els mesos previs al Capítol. Aquesta lectura ha pogut ser seguida en directe per les nostres comunitats gràcies al canal de YouTube “Familia Janeriana”. A la lectura ha seguit un temps per compartir ressonàncies entre les germanes. La segona part del matí l'han dedicada a la lectura personal de cada relat.

A la tarda, la jornada d'escolta s'ha centrat en el relat de les nostres formandes i els relats dels laics de les nostres obres; jornada que també ha pogut ser seguida en directe, per tota la família janeriana, a través del mateix canal de YouTube. Després de l'escolta dels relats també hi ha hagut temps per compartir i intercanviar ressonàncies entre tots.

bottom of page